Pitihän sitä nyt vähän päästä joulua leipomaan ja tietenki tehdä joulutorttuja. Ensimmäinen ongelma joulutorttujen kanssa tuli vaan vastaan jo siinä, että meiltä ei saa luumuhilloa. Onneksi kuitenki saa kivettömiä luumuja, joten ei muuta kuin keittämään. Taikinan metsästyksen kanssa oli kanssa oma projekti. Tein sitte ihan perusvoitaikinasta jota kaulitsin ja otin leivinpaperin avulla palasia siitä. Ihan hyvin onnistu ja maistuu ihan tortulle, joten eiköhän sitä voi tyytyväinen olla.

2149387.jpg

Lauantai iltana koottiin lasten kanssa piparkakkutalo. Se oliki todella helppoa nimittäin täällä myydään valmiita settejä sitä varten. Saat kaikki osat, liimat ja koristelutarvikkeet valmiina. Ei muuta kuin frostingi eli se liima mikroon vähäks aikaa ja pursottamaan. Sit vaan karkkeja päälle.

2149390.jpg

Lapset oli pääleipureita tämän kanssa. Mää vaan laitoin frostingia sinne minne käskivät. Kitin karkit ei riittäny  mihinkää, joten ei muuta kuin kaivamaan lisää karkkeja kaapista ja sitte frostingiki teki lopun ihan liian aikasi, mutta onneksi täällä on joku joka käy kakkukurssilla ja hänellä oli frostingia valmiina vaikka muille jakaa. Joten hyvin selvittiin siitä kriisistä. Talo kyllä onki sen näkönen et on vähän käytetty karkkia ja frostingia. :)

2149392.jpg