Tää oli kyllä oikein hyvää ja todella helppo valmistaa. Sen verran muutin, että laitoin valkosipulituorejuuston tilalle maustamatonta tuorejuustoa, kun sitä nyt sattui kaapissa olemaan. Lisäsin sitten hieman oman maun mukaan muita mausteita. Lisäksi jätin juustoraasteen päältä pois.
500 g |
makaroonia | |
2 |
tlk |
ananaspaloja (400/200 g) |
|
|
|
Kanakastike: | ||
2 |
rkl |
margariinia tai öljyä |
500 |
g |
hedelmä (ananas) marinoituja broilerin fileepaloja |
1 |
pss |
pakastesipulikuutioita (200 g) tai 2 sipulia |
3-6 |
|
valkosipulinkynttä |
1 |
tl |
currya |
½ |
tl |
inkivääriä |
½ |
tl |
valkopippuria |
2 |
tl |
rakuunaa |
1 |
|
kanaliemikuutio |
3 |
rkl |
vehnäjauhoja |
5 |
dl |
vettä (osa voi olla tuoremehua) |
1 |
tlk |
ananasmurskaa (200/100 g) |
100 |
g |
valkosipulituorejuustoa |
n. 2 |
dl |
ruoanvalmistuskermaa tai kookoskermaa |
|
|
|
Pinnalle: | ||
1-2 |
dl |
juustoraastetta |
Keitä Fusilli Makaronia kattilassa kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä 10 min. Valuta lävikössä ja kaada makaroni voideltuun uunivuokaan tai lasagnevuokaan. Lisää sekaan ananaspalat.
Paista broileripalat ja sipulit teflon-kattilassa, mausta ja ripottele pintaan vehnäjauhoja, lisää vesi hyvin sekoittaen ja anna kastikkeen saostua, lisää ananasmurska liemineen, tuorejuusto ja kerma, hauduta miedolla lämmöllä kastiketta n. 5 min. Kaada kastike painellen makaronien sekaan, ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuorruta paistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 20-30 min, kunnes paistos saa kauniin värin.
Ohje on Myllyn Parhaan.
Kommentit