Valmiista voitaikinalevyistä saa tosi helposti ja nopeesti herkullisia lihapasteijoita. Tosin itse tykkään enemmän kun nämä on tehty itse tehtyyn rahka-voitaikinaan. Tästä nimittäin tulee aika rasvainen, mutta hyviä ovat kuitenkin. Sitten pitää vaan syödä muutama vähemmän. :) Täytettä voi mielensä mukaan muutella. Itse tein tällä kertaa jauhelihaversioita.

1527263.jpg

1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä

Täyte:

250 g jauhelihaa

1 pieni sipuli

1 prk (120 g) smetanaa

½ tl suolaa

1/4 tl sitruunapippuria

Voiteluun:

1 kananmuna

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää hienonnettu sipuli. Sekoita joukkoon smetana ja mausta seos. Anna hautua hetken ja jäähdytä. Levitä sulaneet voitaikinalevyt pöydälle ja halkaise kahtia. Jaa jäähtynyt jauhelihatäyte taikinaneliöiden keskelle. Käännä kolmioiksi ja ummista pasteijat. Voitele munalla ja paista 225 asteisessa uunissa noin 10 min.