Olen nyt ihastunut käyttämään leivonnassa Valion leivonta Oivariinia. Se on kerrassaan aivan loistava! Tämänkin pohjan tein siitä ja oli kyllä tosi hyvän tuntuinen. En valitettavasti maistanut sitä, mutta ainakin se oli tosi hyvän tuntunen käsitellä. Tulevana viikonloppuna on tarkoitus testata Oivariinista tehtyjä pikkuleipiä. Sitten näkee, et miten se käyttäytyy kaulittavan pikkuleipätaikinan kans. Sitte jos siitä tulee hyvä, niin en kyllä suostu enää leipomaan mistään muusta. :)

Tää piirakan ohje on otettu Emerald city -blogista.

1442993.jpg

Pohja:<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

150 g voita

½ dl sokeria

1 rkl vaniljasokeria

1 muna

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokerit, lisää muna hyvin vatkaten. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä pohjan päälle noin 230 g aprikoosimarmeladia.

Täyte:

2 ¼ dl vettä

¾ dl vaniljakreemijauhetta

säilykepersikoita viipaleina

Vatkaa vesi ja kreemijauhe sekaisin. Kaada vuokaan hillon päälle. Asettele pinnalle lopuksi viipaloidut persikat. Paista 175 asteessa uunin alatasossa.