maanantai, 28. heinäkuu 2008
Liivatekokeilu
Pohja:
grahamkeksejä
150 g voita
Täyte:
jonkun verran tuorejuustoa
vaniljakastike osittain kermaan valmistettuna, jotta vaahtoutuu etes vähäsen
sokeria maun mukaan
vanilja-aromia maun mukaan
sitruuna-aromia maun mukaan
1 pss gelatiinijauhetta
suklaarusinoita
säilykemangoa
Murskaa keksit ja sekoita keksimurskaan sulatettu rasva. Painele irtopohjavuokaan, jonka pohjalle olet laittunut leivinpaperin. Valmista vaniljakastike ja vaahdota se. Lisää sinne sokeri, aromit, tuorejuusto, suklaarusinat ja murkattu säilykemango. Valmista gelatiinijauhe ohjeen mukaan ja lisää täytteen joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
Perheen tyttö koristeli tämän strösseleillä ja jollai vaniljakoristelu systeemillä, joka kyllä maistu tosi pahalle.
Kakusta tuli ihan hyvän makuinen. Hyyty hyvin, vaikka sitä ensin epäilinkin.
Kommentit