Kaverini kanssa tehtiin yhdessä ruokaa pääsiäisenä. Yritettiin kovasti miettiä et mitä ihmettä teemme ruuaksi. Ajatuksena oli, että jotain kanasta, mut ei perinteistä riisi-curry juttua. Päädyttiin sitten kokeilmaan canneloneja kanatäytteellä. Itse olin tehnyt näitä monesti jauhelihatäytteellä ja kaverini ei ollut koskaan näitä maistanut, joten oiva valinta sen suhteen, ettei tehdä mitään kovin perinteistä. Näistä tuli avain taivaallisen hyviä! Itse vedin heti monta!

1409455.jpg

Täytteeksi siis laitoimme marinoimattomia broilerinfileesuikaleita, jotka maustettiin Santa Marian mausteseoksella (en tähän hätään muista nimee). Lisäksi täytteessä oli juustoraastetta ja pari desiä vettä. Päälle laitettiin ruokakermaa, tomaattimurskaa ja juustoraastetta. Paisto 225 asteessa noin 25 min.

Jotain makeeta piti tietysti myös saada ja päädyttiin persikkarahkapiirakkaan pääsiäisen kunniaksi. Tää oli kyllä tosi herkkua! Varsinkin muruseos päällä oli taivaallinen.

1409470.jpg

Persikka-rahkapiirakka

4 lasia vehnäjauhoja

2 lasia sokeria

2 tl leivinjauhetta

250 g sulatettua rasvaa

Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Ota seoksesta 1/3 toiseen astiaan. Lisää isompaan osaan:

1 prk kermaviiliä

1 kananmuna

Laita tämä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Laita pohjan päälle persikkaviipaleet. Valmista rahkaseos seuraavista aineista sekoittamalla ne keskenään:

2 prk maitorahkaa

1 lasi sokeria

2 kananmunaa

1 sitruunan mehu

2 tl vaniljasokeria

Levitä rahkaseos persikoitten päälle ja ripottele lopuksi pohjasta jäljelle jäänyt muruseos pinnalle. Paista 175 asteisessa uunissa noin 30-40 min.