Tää on tosi helppo kuivakakku. Ainekset vaan sekasi ja se on siinä. Lisäksi voi helposti muuttaa ohjetta, jolloin saa erimakusia kahvikakkuja. Tämä kuivakakku on suklaakakku. Ohje on otettu Myllyn Parhaan reseptilehtisestä.
5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 ½ tl leivinjauhetta
2 ½ tl vaniljasokeria
2 ½ dl kermaa
3 kananmunaa
150 g pullomargariinia tai sulatettua rasvaa, joka on jäähdytetty
1 dl vahvaa kahvia
3 rkl kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata rouhittuna
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla 50-60 minuuttia. Itse paistoin osan ajasta 150 asteessa, jotta kakulla oli aikaa kohota.
Kommentit