Tämän ohjeen näin Kattimatikaisella ja pakko oli päästä kokeilemaan kun kuulosti niin hyvältä. Kivan näköinen mustikkasydän tähän tulikin.

1549194.jpg

Taikina:

200 g margariinia tai voita

1 ½ dl hedelmäsokeria

2 tl vaniljasokeria

3 munaa

4 ½ dl vehnäjauhoja

Pandan valkosuklaalevy rouhittuna

2 tl leivinjauhetta

1 prk bulgarialaista maustamatonta ruokajogurttia

Mustikkasydän:

1.5 dl pakastemustikoita

1 rkl pottujauhoja

1 rkl hedelmäsokeria

Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää ne yhdessä jogurtin kanssa taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Levitä puolet taikinasta kuivakakkuvuokaan.

Sekoita keskenään jäiset mustikat, pottujauho ja sokeri. Tee taikinaan lusikalla tai sormella vako, mihin levität mustikat. Nostele loput taikinasta mustikoiden päälle. Tasoita pinta ja tee veitsellä paistoviilto taikinaan.

Paista kakkua uunin alatasolla 175 asteessa noin tunti.

1549192.jpg