Tarkotus oli tehdä ihan tavallinen suomalainen täytekakku, mutta tytön maitoallergia on sen verran pahan nyt, että ei auttanu muu ku tehä maidoton kakku eli sokerimössöä kakun päälle. Yritin laittaa sitä mahdollisimman vähän ja väliin laitoin jotain ihan muuta. Täällä nimittäin laitetaan sitä joka paikkaan, ja sitte on aivan liian makeeta kakkua. Tähän väliin vois sanoo et vaikka täällä on kaikkee ruokatarvikkeita tosi hyvin ja paljon laajemmin ku suomessa, niin maitopuoli on tosi huono. Esim. ei oo olemassa rahkaa ollenkaa eikä ruokakermaa. Sitte tuorejuustoistaki löytyy heikosti eri makuja. Muuten oon tosi tyytyväinen kaupan valikoimaan paitsi tohon maitopuoleen. Siihen kaipaisin parannusta ja tietenki sitä ruisleipää. :)

Okei, mut tässä tää kakku. Välissä vadelmaa ja hedelmäcoktailia. Päällisen värjäsin vaaleenpunaseksi ku se on tytön lempiväri.

1914525.jpg

Viime viikolla pääsin käymään siellä leivontarvikekaupassa ja kyllä se oli paratiisi! :) Menin ihan lukkoon ku menin sinne enkä tienny et mitä oisin halunnu ku kaikki näytti kivoilta ja oli niin älyttömän halpoja! Huomattavasti halvempaa ku meillä suomessa, joten tarvin oman lentokoneen et pääsen sitte takasi suomeen tarvikkeitteni kanssa. Oon nimittäin niitä ruennu jo ostamaan ja seuraavan kerran oon menossa ostamaan Halloween juttuja.