Näin tämän ohjeen Ei makeaa mahan täydeltä -blogissa ja pakko oli päästä kokeilemaan kun kuulosti niin herkulliselta. Ja hyväähän tämä oli. Tosi makeeta. Meidän kaupassa ei vaan ollut cappuccino daimia, joten perinteisellä mentiin.

1280236.jpg

Pellillinen piirakkaa:

150 g margariinia sulatettuna
4 munaa
4 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
3 tl vanilijasokeria
6 dl jauhoja
2 dl maitoa

Kuorrute:

150g margariinia
2 dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
2 keltuaista
2 ½ isoa Daim cappuccinoa (laitoin perinteistä daimia)

Sulata rasva ja jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Lisää lopuksi jäähtynyt rasva. Paista 175 asteisessa uunissa n. 25 min.

Sulata kuorrutteen rasva. Lisää siihen sokerit ja keltuaiset. Anna seoksen kiehua muutama minuutti koko ajan sekoittaen kunnes seos paksuuntuu ja on tasaista. Lisää hienonnetut Daimit kuumaan seokseen ja sekoita. (Voit säästää osan muruista kakun päälle.) Levitä nopeasti jäähtyneen pohjan päälle ja koristele halutessasi Daim-muruilla.