Olettekin varmaan huomanneet, että päivitystahti on hidastunut. Amerikan reissu rupee jo olemaan sen verran lähellä, että hirveästi ei ylimääräistä aikaa jää. Aika menee töissä, kämppää tyhjentäessä, kyläillessä ja pakatessa. Monessa paikassa pitää kuitenkin kylässä käydä ennen ku lähden vuodeksi pois. Joten ei ole paljon muuta vaihtoehtoa kuin leivonnat jättää vähemmälle. En uskalla luvata, että millon tulee uusia päivityksiä, mutta palaan kyllä tänne heti ku pääsen leipomaan. Käyn myös läpi teidän muitten blogeja heti kun ehdin. Seki on ikävä kyllä jäänyt vähemmälle.

Tässä vielä todella herkullinen Hellapoliisin ohjeella tehty valkosuklaa-daimkakku. Kantsii kokeilla!

1671950.jpg

Pohja:

300 g Rainbow'n tummia täytekeksejä muruina
100 g margariinia tai voita sulatettuna

Täyte:

2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa
1 levy Pandan valkosuklaata (130 g)
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia murustettuna

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Leivontailoa ja hyvää kesää kaikille! Muistakaa myös rentoutua ja viettää lomaa! :)