Valmistuu kätevästi uunissa, ei tarvitse koko ajan vahtia ja on älyttömän hyvää. Ohje on Myllyn Parhaan.
Itse teen tämän aina riisi+ohraan ja persikkaan. Persikka sopii mielestäni paremmin kuin ananas. Yleensä myös ruskistan broilerin fileesuikaleita kevyesti pannulla ennen uuniin laittoa.
3½ |
dl |
Myllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa |
tai 2½ |
dl |
Myllyn Paras Esikypsytetty Ohrasuurimoita |
n. 500 |
g |
hedelmämarinoituja broilerin fileesuikaleita |
1 |
iso tlk |
säilykeananasta tai -persikkaa |
200 |
g |
pakastesipulikuutioita (tai 2 sipulia) (en laittanut) |
4-6 |
valkosipulinkynttä (en laittanut) | |
1 |
tl |
viherpippuria |
1 |
rkl |
soijaa tai kanafondia |
1 |
rkl |
kirveliä tms. yrttiä |
n.1 |
l |
nestettä (vettä + ananastölkin lientä tai mehua) |
Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita ne keskenään ennen veden kaatamista ainesten päälle. Anna kypsyä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.
Kommentit