Tämän ohjeen näin Myllyn Parhaan kauramanna pussin kyljessä ja kun sain vielä äitiltäni puolukoita, päätin tätä kokeilla. Ja mikä parasta tähän tuli kauraa. :) Tosi helppo valmistaa.

1298137.jpg

halkaisijaltaan 28-30 cm piirakkavuokaan

2

dl

Myllyn Paras Kauramannasuurimoita

1

dl

vehnäjauhoja

1

dl

sokeria

1

tl

leivinjauhetta

1

tl

vaniljasokeria

100

g

juoksevaa margariinia

1

 

kananmuna

1

dl

maitoa

 

 

 

Päälle:

3-4

dl

puolukoita, vadelmia, lakkoja tai muita marjoja (200 g)

 

 

 

Muruseos:    

50

g

margariinisulaa

¾

dl

sokeria

2

dl

Myllyn Paras Kauramannasuurimoita

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kaura-mannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia.