halkaisijaltaan 28-30 cm piirakkavuokaan
2 |
dl |
Myllyn Paras Kauramannasuurimoita |
1 |
dl |
vehnäjauhoja |
1 |
dl |
sokeria |
1 |
tl |
leivinjauhetta |
1 |
tl |
vaniljasokeria |
100 |
g |
juoksevaa margariinia |
1 |
|
kananmuna |
1 |
dl |
maitoa |
|
|
|
Päälle: | ||
3-4 |
dl |
puolukoita, vadelmia, lakkoja tai muita marjoja (200 g) |
|
|
|
Muruseos: | ||
50 |
g |
margariinisulaa |
¾ |
dl |
sokeria |
2 |
dl |
Myllyn Paras Kauramannasuurimoita |
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kaura-mannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia.
Kommentit