Naistenpäivän kunniaksi piti saada tehdä jotain hyvää ja näyttävää. Tämän herkullisen ohjeen löysin Suklaisesta keittiöstä. Nimen perusteella voisi kuvitella, että tähän tulee juustoa, mutta tähän ei tule yhtään etes tuorejuustoa.

1356269.jpg

Pohja:

200 g suklaakeksejä

50 g voisulaa

Väliin:

2 dl vispikermaa

120 g Fazer Marianne Crush-rouhetta

200 g rahkaa

5 kpl liivatelehteä

1 dl kiehuvaa vettä

Päällinen:

400 g marjoja

1 dl sokeria

4 kpl liivatelehteä

1 dl punaista mehua

Murenna keksit ja sekoita murut voisulan kanssa ja painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaahdon joukkoon Marianne Crush ja rahka. Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia, tai kunnes rahkaseos on hyytynyt.

Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kanssa. Liota päällisen liivatelehtiä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatelehdet kiehuvaan mehuun. Sekoita liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja nostele liivateseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakku jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Tässä kuvassa näkyy kauniisti päällisen oikea väri.

1356272.jpg

OIKEIN HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE NAISILLE!